Ασιατική Κουζίνα

Η Ασιατική κουζίνα χωρίζεται σε δυο κατηγορίες, στην Κινεζική και στην Ινδική κουζίνα. Και οι δύο αυτές κουζίνες είναι πολύ διαδεδομένες τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική και ανέκαθεν αποτελούσαν πόλο έλξης για τα μυστιστικά και έντονα αρώματα που διαθέτουν αλλά και τον ιδιαίτερο τρόπο παρασκευής. 

Αν θες και εσύ να μυηθείς στα μυστικά της Ασιατικής Κουζίνας αι να γνωρίσεις τη διατροφική της αξία, παρακολούθησε το ταχύρρυθμο προγράμμα-σεμινάριο μαγειρικής  της σχολής CARIERRA Πάτρας ,  και ξεκίνα άμεσα εργασία σε κάποιο εστιατόριο Ασιατικής Κουζίνας ή σε εστιατόρια μεγάλων Ξενοδοχειακών Μονάδων.

 

Μετά το τέλος του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.