Ετήσια Προγράμματα Επαγγελματικής Μαγειρικής / Ζαχαροπλαστικής

H σχολή  CARIERRA Πάτρας (Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών), προσφέρει εξειδικευμένη κατάρτιση αλλά και διαρκή επιμόρφωση, μέσα από ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων  εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον τομέα της Γαστρονομίας.

Τα ετήσια προγράμματα σπουδών, καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου και εξελίσσεται συνεχώς, προκειμένου να συμβαδίζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Όλα τα  προγράμματα σπουδών της  Carierra πιστοποιούνται από  το βρετανικό φορέα απονομής τίτλων σπουδών Quality Endorsement Scheme του Βρετανικού φορέα Gatehouse Awards και της QualExperts

Εάν πάντα σας έλκυε ο εντυπωσιακός και άκρως δημιουργικός χώρος της μαγειρικής επιλέξτε να σταδιοδρομήσετε σε αυτόν και δουλεύοντας να ανακαλύψετε χώρες, κουλτούρες και πολιτισμούς.

Η αστείρευτη τέχνη της γαστρονομίας έχει καθιερώσει πολλούς ταλαντούχους Chef, οι οποίοι μέσα από τη δουλειά τους έχουν γνωρίσει την καταξίωση και χαίρονται υψηλών απολαβών. Γίνετε chef, σπουδάζοντας δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι θα σας μυήσουν στην τέχνης της μαγειρικής με μοναδικό τρόπο.

Ξεκινήστε τώρα και γίνετε μέλος της πιο πετυχημένης ομάδας εκπαιδευόμενων Chef, η οποία κάθε χρόνο καταφέρνει να αποσπάσει τις σπουδαιότερες πρωτιές και τιμητικές διακρίσεις σε όλους τους σχετικούς διαγωνισμούς της χώρας.

Αλλά και η εξειδίκευση στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, την έχει πλέον καταστήσει ως μια αυτοδύναμη ειδικότητα, ικανή να δημιουργήσει και να αναδείξει επιτυχημένους επαγγελματίες ζαχαροπλάστες.

Εάν νοιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε μέσω του πιο «γλυκού» τρόπου, να ξεδιπλώσετε και να καλλιεργήσετε το ταλέντο σας στη ζαχαροπλαστική, να καθιερωθείτε στο χώρο και να γίνετε περιζήτητος επαγγελματίας, ελάτε κοντά μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε το όνειρό σας καριέρα.

Όλα τα  προγράμματα σπουδών της  Carierra πιστοποιούνται από  το βρετανικό φορέα απονομής τίτλων σπουδών Quality Endorsement Scheme του Βρετανικού φορέα Gatehouse Awards και της QualExperts