Ταχύρρυθμα σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης CARIERRA ΠΑΤΡΑΣ , προσφέρει εξειδικευμένη κατάρτιση αλλά και διαρκή επιμόρφωση, μέσα από ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον τομέα της Ζαχαροπλαστικής

Τα ταχύρυθμα προγράμματα σπουδών, καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου και εξελίσσονται συνεχώς, προκειμένου να συμβαδίζουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Όλα τα  προγραμμάτων σπουδών της  Carierra πιστοποιούνται από  το βρετανικό φορέα απονομής τίτλων σπουδών Quality Endorsement Scheme του Βρετανικού φορέα Gatehouse Awards και της QualExperts.Όλα τα προγράμματα  απευθύνονται και σε απόφοιτους γυμνασίου.

 

Τα προγράμματα της Carierra είναι  μία  Επαγγελματική λύση με έμφαση στην Εργαστηριακή-πρακτική Εκπαίδευση που απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν ένα βήμα αναβάθμισης της σχέσης τους με το επάγγελμα του Μάγειρα και να πιστοποιήσουν το επίπεδο της γνώσης τους με βάση τα ελληνικά και διεθνή πρότυπα .

Όλα τα  προγραμμάτων σπουδών της  Carierra πιστοποιούνται από  το βρετανικό φορέα απονομής τίτλων σπουδών Quality Endorsement Scheme του Βρετανικού φορέα Gatehouse Awards και της QualExperts.Όλα τα προγράμματα  απευθύνονται και σε απόφοιτους γυμνασίου.