Γιατί εμάς

Οι λόγοι που  κάνουν τη σχολή CARIERRA Πάτρας να υπερτερεί από τα άλλα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών είναι:

 1. Διδακτικό προσωπικό: Τόσο οι καθηγητές μας όσο και οι εισηγητές μας είναι πολύπειροι επαγγελματίες στο χώρο τους, προσεχτικά επιλεγμένοι όχι μόνο για την εμπειρία τους στην εκπαίδευση αλλά και για τις γνώσεις τους.
 2. Διδακτική ύλη: Η ύλη όλων των προγραμμάτων είναι προσεκτικά επιλεγμένη από εξειδικευμένους συνεργάτες για τη σωστή κατάρτιση των σπουδαστών μας.
 3. Πρακτική εξάσκηση: Στα προγράμματα που απαιτείται εξάσκηση δίνεται μεγάλη έμφαση στις ώρες τις πρακτικής άσκησης.
 4. Taylor-made προγράμματα σπουδών: Όποιος επιθυμεί έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το δικό του πρόγραμμα σπουδών ανάλογα με τις δικές του ανάγκες.
 5. Δυνατότητα επανάληψης τμήματος: Εάν μετά το τέλος του προγράμματος οι σπουδαστές επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν τη πρακτική τους εξάσκηση στο επόμενο τμήμα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.Μικρά και ευέλικτα τμήματα: Τα προγράμματα σπουδών και οι ώρες διδασκαλίας προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των σπουδαστών του κάθε τμήματος. Όλα δε τα τμήματά μας είναι ολιγομελή.
 6. Περιβάλλον: Η διοίκηση και οι καθηγητές – εισηγητές βρίσκονται πάντα στη διάθεση των σπουδαστών για να συζητήσουν μαζί τους οτιδήποτε μπορεί να τους απασχολεί όχι μόνον κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους αλλά και μετά την αποφοίτησή τους.
 7. Ενημέρωση: Όλοι οι σπουδαστές μας ενημερώνονται για διαθέσιμες θέσεις εργασίας αλλά και για σεμινάρια, εκθέσεις και επιδείξεις στον κλάδο τους. 
 8. Δωρεάν μαθήματα χρήσης Η/Υ: Όλοι οι σπουδαστές ανεξάρτητα του προγράμματος σπουδών που παρακολουθούν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν χωρίς κόστος μαθήματα χρήσης ηλεκτρονικού υπολογηστή.
 9. Σύνταξη Βιογραφικού σημειώματος: Βοηθάμε τους αποφοίτους να συντάξουν σωστά το βιογραφικό τους.
 10. Προγράμματα εξειδίκευσης: Είναι ειδικά μελετημένα και σχεδιασμένα προγράμματα που οδηγούν τον εκπαιδευόμενο στην εργασία.
 11. Πολιτική τιμών: Επιθυμώντας δε να κάνουμε προσιτή τη συμμετοχή όσο περισσότερων ατόμων στα προγράμματά μας, εφαρμόζουμε ειδική πολιτική χαμηλών τιμών ως δε και ειδική πολιτική χορήγησης εκπτώσεων για τις διάφορες κατηγορίες εκπαιδευομένων

Προνόμια

Με την εγγραφή σου σε ένα από τα προγράμματα της  σχολής Carierra Πάτρας απολαμβάνεις τα εξής προνόμια:

 • Άριστη εκπαίδευση από διδακτικό προσωπικό με πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία αλλά και επαγγελματική καταξίωση.
 • Ευελιξία στα ωράρια και στον τρόπο παρακολούθησης μαθημάτων.
 • Απεριόριστη πρακτική εκπαίδευση και εξάσκηση στα σύγχρονα εργαστήρια της Carierra.
 • Εξατομικευμένη διδασκαλία και βοήθεια εκτός ωρών διδασκαλίας.
 • Ευκολίες πληρωμής μέσω των διακανονισμών που προσφέρει το οικονομικό τμήμα της Carierra, για να μη στερήσει από κανέναν το προνόμιο της μάθησης για ένα καλύτερο μέλλον.
 • Δωρεάν απεριόριστη χρήση Η/Υ και internet για πρακτική εξάσκηση.
 • Σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή με οργανωμένες αίθουσες, εργαστήρια Η/Υ – hardware, software και εποπτικά μέσα
 • Έκπτωση ως φοιτητής ή άνεργος.
 • Μειωμένες τιμές σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για την εγγραφή σου και σε κάποιο άλλο πρόγραμμα σπουδών.
 • Έκπτωση για όλα τα μέλη της οικογένειας σου Αναγνωρισμένα διπλώματα και πιστοποιήσεις, διότι η Carierra είναι αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο και ακαδημαϊκός φορέας για πιστοποιήσεις όπως VELLUM η ACTA  κ.α.

 

Σε μας κυριαρχεί η ευθύνη

Η σχολή Carierra Πάτρας είναι μια εταιρία παροχής ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών.
 Οι στόχοι των ιδρυτών της Carierra, ανθρώπων καταξιωμένων στο χώρο τους, είναι απλοί:

 • Υπεύθυνη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των σπουδαστών.
 • Εξεύρεση λογικών και βιώσιμων λύσεων στα προβλήματα των σπουδαστών.
 • Διαρκής Υποστήριξη των σπουδαστών.

Το τρίπτυχο αυτό που αποτελεί συστατική και απαράβατη αρχή της εταιρίας μας, προϋποθέτει την ύπαρξη ενός υψηλού αισθήματος ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας σπουδαστές οι οποίοι μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Ιδιαίτερα δε στη σημερινή εποχή, σε συνδυασμό με τη βαθιά και έντονη οικονομική κρίση, η ευθύνη της Εταιρίας μας είναι μεγάλη και καθοριστική για την οικονομική πρόοδο των πελατών σπουδαστών μας.