Σοκολατοθεραπεία

Μια πανάρχαια θεραπεία που την απολάμβαναν οι πριγκίπισσες της Ανατολής και που προέρχεται από τους Μάγια. Αξιοποιεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της σοκολάτας: δυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, μειώνει το στρες και το άγχος, εμπλουτίζει το δέρμα με βιταμίνες και αμινοξέα, βελτιώνει την υφή του δέρματος αφήνοντας το απαλό και βελούδινο, δίνοντας χαρά και ευεξία.

Η Σοκολατοθεραπεία αναζωογονεί σώμα και πνεύμα.   Είναι ουσιαστικά μασάζ με βάση τη φυσική σοκολάτα Πρόκειται για μία ολιστική περιποίηση που δρα διαδερμικά. Ταυτόχρονα επιδρά στον ψυχισμό του ατόμου καταπολεμώντας το στρες και το άγχος. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, βοηθά καθοριστικά στην ενυδάτωση, τη σύσφιξη και την αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό. Παράλληλα βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος, μειώνει τα οιδήματα, προσφέρει σύσφιξη και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα.

 Η Σοκολατοθεραπεία, απαραίτητη πηγή ομορφιάς και ευεξίας, είναι ιδανική κατά της κυτταρίτιδας Η αίσθηση της σοκολάτας και το φυσικό πλούσιο άρωμά της, δημιουργούν ευεξία και χαλάρωση, ενώ η σεροτονίνη, η ορμόνη που εκλύεται όταν μυρίζουμε ή τρώμε σοκολάτα, είναι γνωστή ως ορμόνη της ευτυχίας. 

Μετά το τέλος του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης