Επαγγελματικό μασάζ

Με την ειδικότητα Επαγγελματικού Μασάζ γίνεσαι εξειδικευμένος θεραπευτής μάλαξης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι ιδανικό για εσένα που ξεκινάς τώρα αλλά και για εσένα που αναζητάς επιπλέον κατάρτιση στο αντικείμενο σου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται όχι μόνον  σε αποφοίτους Αισθητικής και Φυσιοθεραπείας, που θέλουν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες τους και τη ποιότητα των υπηρεσιών τους αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τον χώρο της ομορφιάς και ευεξίας. Επίσης απευθύνεται και σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία εμπειρία. Απευθυνόμαστε σε όλους και σε όλες εσάς που θα θέλατε να στρέψετε το μέλλον σας προς μια μοναδική αλλά και τόσο πολλά υποσχόμενη επαγγελματική κατεύθυνση.

Το πρόγραμμα αποτελείτε από πολλά ταχύρρυθμα σεμινάρια.  Τα σεμινάρια μας αν και είναι μικρής διάρκειας, ωστόσο είναι αρκετά εντατικά και πλούσια σε περιεχόμενο.  

‘Όταν ολοκληρώσετε το πρόγραμμα θα έχετε τη δυνατότητα να εργασθείτε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, ή σαν στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων και SPA. Κάνετε τώρα μαζί μας μια  νέα αρχή για το μέλλον σας, σε μια αγορά που αναπτύσσετε με γρήγορους ρυθμούς   στην Ελλάδα.

Ο στόχος του σεμιναρίου , μέσα από θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, είναι να σου δώσει εξειδικευμένη γνώση και πρακτική κατάρτιση για μία πραγματικά επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο χώρο του Spa & Wellness.

Στο Πρόγραμμα διδάσκουν έμπειροι εκπαιδευτές με εξειδίκευση στον χώρο της Αισθητικής και Ευεξίας. Το επαγγελματικό μασάζ συνδυάζει διάφορες τεχνικές χαλαρωτικής και θεραπευτικής μάλαξης,  οι οποίες στοχεύουν στην ανακούφιση από τον πόνο και την αντιμετώπιση των μυϊκών προβλημάτων, με αποτέλεσμα την βελτίωση λειτουργικότητας του νευρικού, λεμφικού και κυκλοφορικού συστήματος.

Τα είδη μασάζ που διδάσκεστε είναι :

Λεμφικό Μασάζ Προσώπου και σώματος
Σοκολατοθεραπεία
Ρεφλεξολογία

Νευρομυϊκό Μασάζ
Θεραπείες spa
Αρωματοθεραπεία
Hot stone massage

Μπορείς σε σύντομο χρονικό διάστημα να είσαι έτοιμος να εργαστείς ως θεραπευτής μασάζ, γνωρίζοντας τις πιο διαδεδομένες υπηρεσίες μασάζ που παρέχονται σε όλα Spa.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
 Ενδεικτικά, οι εκπαιδευόμενοι των προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης μπορούν να εργασθούν σε:
• Ινστιτούτα αισθητικής
• Ινστιτούτα Ομορφιάς και Ευεξίας/Spa
• Ξενοδοχεία, Κρουαζιερόπλοια

Όλα τα προγράμματα σπουδών της Carierra πιστοποιούνται από το βρετανικό φορέα απονομής τίτλων σπουδών Quality Endorsement Scheme του Βρετανικού φορέα Gatehouse Awards και της QualExperts