Διακόσμηση Βιτρίνας

Στόχος του ταχύρυθμου σεμινάριου Διακόσμησης Βιτρίνας στην CARIERRA Πάτρας,  είναι η εκμάθηση & η εξειδίκευση πάνω σε βασικές αρχές σχεδίασης, οργάνωσης,διακόσμησης & κατασκευής βιτρίνας ενός εμπορικού καταστήματος.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες διακοσμητές-Interior Designers, αρχιτέκτονες & σχεδιαστές επαγγελματικών χώρων, γραφίστες, στυλίστες & designers, υπεύθυνους πωλήσεων και marketing, ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς και καταστηματάρχες. 

Απευθύνεται επίσης σε φοιτητές-σπουδαστές αντίστοιχων σχολών που επιθυμούν εξειδίκευση στις τεχνικές και τις βασικές αρχές κατασκευής βιτρίνας.

Σκοπός της εκπαίδευσης είναι η κατανόηση, η οργάνωση και η δημιουργία του decor για βιτρίνα καταστημάτων, εμπορικών χώρων, τοποθέτηση και προβολή προϊόντων.
Στόχος της εκπαίδευσης είναι ο εκπαιδευόμενος να μπορεί να καταλάβει τις επιθυμίες και την χαρακτήρα του πελάτη, έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα χώρο με υψηλή αισθητική έτσι ώστε να μπορεί να συνδυάσει σωστά το ύφος με τη λειτουργικότητά του.

Ενδεικτικές ενότητες σεμινάριου
1. Ανάλυση κανόνων προβολής προώθησης
2. Ανάλυση του αντικειμένου μέσα απο την τάση της αγοράς
3. Δημιουργία τάσεων σε συγκεκριμένη βιτρίνα – προϊόν
4. Τεχνικές προβολής Προϊόντων
5. Δημιουργία μακέτας με προτάσεις πάνω σε συγκεκριμένο προϊόν
6. Χρωματολογία – φωτισμός – αρχές σύνθεσης

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης.