Υλικά για 4 άτομα
1 φύλλο κουρού
2 κολοκυθάκια
Μισό πράσο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ντομάτα αποφλοιωμένη
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
8 – 10 αντζούγιες
120 γρ. ανθότυρο
4 – 5 μανιτάρια
30 γρ. λευκό κρασί
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι πράσινο αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φύλλο σε 4 κομμάτια και το γυρίζουμε περιμετρικά ώστε να σχηματιστεί «τοίχος».
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο για 15 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε και σοτάρουμε κολοκυθάκια, πράσο, κρεμμυδάκια, ντομάτα και μανιτάρια σε αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.
Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και αλατοπιπερώνουμε.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε τις τάρτες. Τέλος γαρνίρουμε με ανθότυρο και φιλέτα αντζούγιας και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για περίπου 15 λεπτά(μέχρι να ροδίσει το τυρί).
Μία συνταγή από τον καθηγητή του τμήματος μαγειρικής της Carierra Πάτρας «Νίκο Μέρμελα»
Δείτε και αυτό!