Υλικά για 4 άτομα
1 ματσάκι ρόκα χοντροκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 μικρές ντομάτες κομμένες κονκασέ
1 ντομάτα λεπτοκομμένη
100γρ. γραβιέρα σε πολύ λεπτές φέτες
2κ. σούπας σταφίδες ξανθές
3 μέρη ελαιόλαδο
1 ξύδι από κρασί
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη γραβιέρα σε μια μπασίνα, τα ανακατεύουμε ελαφρά.
Τα αφήνουμε να ανταλλάξουν γεύσης και αρώματα για 2’.
Τέλος στήνουμε τη σαλάτα και γαρνίρουμε με τη γραβιέρα και ντομάτα.
Μία συνταγή από τον καθηγητή του τμήματος μαγειρικής της Carierra Πάτρας «Νίκο Μέρμελα»