Κέντρο Διά Βίου Μάθησης με Άδεια Λειτουργίας από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας, ΦΕΚ 3172/22-6-22, Αρ.Πρωτ. 72774/Κ6/14-06-22

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στην Πάτρα σε νέα διεύθυνση
26/9/2012

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος και πληρέστερος  Εκπαιδευτικός Όμιλος στην Ελλάδα, διανύοντας μια καταξιωμένη πορεία από το 1957, έχει συμβάλει καταλυτικά  στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό  της ιδιωτικής και γενικότερα της εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Με παρακαταθήκη τη δυναμική παρουσία τόσων χρόνων, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στην Πάτρα συνεχίζει την πορεία του με όραμα, ξεκάθαρη στρατηγική, σύγχρονη αντίληψη σε νέα διεύθυνση, στη Μαιζώνος 121, και με κορυφαίες συνεργασίες.

Μέσα σ΄ένα νέο περιβάλλον υψηλών και σύγχρονων προδιαγραφών, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές και ποιοτικά προγράμματα σπουδών, στόχος του είναι να κατακτηθεί η εξειδικευμένη γνώση του επιτυχημένου επαγγελματία, αλλά και να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι προσωπικές δεξιότητες.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στην Πάτρα καταθέτει με συνέπεια και αξιοπιστία τις υπηρεσίες του στο χώρο της ποιοτικής εκπαίδευσης, αποτελώντας, σήμερα, το κορυφαίο όνομα στην ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση. Η ΠΕΙΡΑ, η ΠΑΡΑΔΟΣΗ και το ΚΥΡΟΣ, αποτελούν το τρίπτυχο που καθορίζει την ταυτότητα του ονόματος ΞΥΝΗ.

Go Creative σε συνεργασία με τη σχολή CARIERRA Πάτρας TOY ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ

Για πρώτη φορά λειτουργεί πρόγραμμα εκπαίδευσης με δυο επαγγελματίες Designers στην ίδια αίθουσα συνδυάζοντας Γραφιστική και Animation.

Δυο επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας σε Ελλάδα και εξωτερικό σας δίνουν την δυνατότητα να μπείτε σε ένα δημιουργικό πρόγραμμα  εκπαίδευσης, στο μαγικό κόσμο της  δημιουργίας.

Μαζί τους θα γνωρίσετε την έρευνα, την έμπνευση, την δημιουργία, την συνεργασία, την μακέτα, το λογότυπο, το έντυπο, το web, το τυπογραφείο, την διαφήμιση, το video, το animation, το 3d, το μοντάζ, τον ήχο και πολλά άλλα.

*θα γίνει διδασκαλία σε βασικό επίπεδο στα προγράμματα: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe After Effects, Adobe Premier


Πηγή: http://thebest.gr/news/index/viewStory/150015


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Carierra Πάτρας
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Κανακάρη 101Β, εντός στοάς
(κτίριο Χαλατσοπούλου) 2ος Όροφος
Πάτρα 26221
Τηλ: 2610-622633, Fax: 2610-622395
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
facebook    pinterest    youtube    youtube
iso