Υλικά για 4 άτομα
4 φιλέτα από κοτόπουλο 3 μικρά πράσα
250γρ. γιαούρτι αγελαδινό
300γρ. άγριο ρύζι
40γρ. τεντούρα
30γρ. ελαιόλαδο
ΑλάτιΦρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα φιλέτα σε ελαιόλαδο για 8-10 λεπτά προσθέτουμε το πράσο μέχρι να μαραθεί και σβήνουμε με τεντούρα.
Βάζουμε το γιαούρτι και αφού καρυκέψουμε το αφήνουμε να βράση για 3-5 λεπτά
Παράλληλα βράζουμε το αγριόριζο σε αλατισμένο νερό με αναλογία 1 μέρος αγριόριζο 2 μέρη νερό
Τέλος στήνουμε το πιάτο προσθέτοντας με μερικές σταγόνες ελαιόλαδο
Μία συνταγή από τον καθηγητή του τμήματος μαγειρικής της Carierra Πάτρας «Νίκο Μέρμελα»