Κέντρο Διά Βίου Μάθησης με Άδεια Λειτουργίας από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας, ΦΕΚ 3172/22-6-22, Αρ.Πρωτ. 72774/Κ6/14-06-22

Απόφοιτοι του Carierra Πάτρας, Σεφ στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας
22/9/2020

Σκέφτεστε να σταδιοδρομήσετε στον κόσμο της γεύσης; Στο ΚΔΒΜ Carierra ΠΑΤΡΑΣ, μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να εκπαιδευτούν στη μαγειρική μέσα από τη διδασκαλία περιζήτητων επαγγελματιών του κλάδου και καταξιωμένων στο είδος τους καθηγητών, με πλούσια εμπειρία και σημαντική θητεία στην εστίαση και τον τουρισμό.

 

Δείτε μερικούς από τους καθηγητές των τμημάτων μαγειρικής της Carierra Patras:

 

Μέρμελας Νίκος: Απόφοιτος Μαγειρικής του ΙΕΚ Ξυνή. Έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης και του catering, με εκπομπή μαγειρικής στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό PATRAS TV με την ονομασία «Ο Αλάτης και ο Πιπέρης», όπου κατά καιρούς, είχε καλεσμένους φημισμένους μάγειρες. Είναι Executive Chef του Ομίλου Airotel, στο Achaia Beach (4 αστέρια) & Patras Smart Hotel (3 αστέρια).

Πολίτης Λάζαρος: Ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου Desserts by Lazaros Politis. Διακεκριμένος με την 1η θέση στον ημιτελικό που διοργάνωσε η Γαλλική πρεσβεία της Ελλάδας για το καλύτερο ελληνικό εκλέρ, ο οποίος έλαβε χώρα στο Γαλλικό Ινστιτούτο Πατρών. Επίσης, κατέχει και 4ο πανελλήνιο βραβείο στο Διαγωνισμό στον διαγωνισμό «L Éclair Grec» με θέμα το καλύτερο ελληνικό εκλέρ, που διοργάνωσε η Γαλλική πρεσβεία της Ελλάδας.

Μενύχτας Γρηγόρης: Απόφοιτος της σχολής Lemonde. Ιδιοκτήτης του αρτοποιείου «Ψωμί ΨωμΆκη». Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως Chef στα ξενοδοχεία Acroterra Rosa Hotel & Spa (5 αστέρια) στη Σαντορίνη, Skiathos Princess (5 αστέρια) στη Σκιάθο, Louis Creta Princess Aquapark & Spa (4 αστέρια) στην Κρήτη και στο Eagle Brae στη Σκωτία.

 

Στην Carierra μπορείτε να παρακολουθήσετε ταχύρυθμα ή και ετήσια εκπαιδευτικά προγράμματα μαγειρικής, όλα Πιστοποιημένα από το βρετανικό φορέα απονομής τίτλων σπουδών Quality Endorsement Scheme του Βρετανικού φορέα Gatehouse Awards και της QualExperts. Η συγκεκριμένη σχολή μαγειρικής διαθέτει μικρά τμήματα και έχει προσωποκεντρική φιλοσοφία, για αυτό και κάθε σπουδαστής έχει στοχευμένη καθοδήγηση, σύμφωνα με τους στόχους ,τις δυνατότητες και τις ικανότητές του. Καθοριστικά πλεονεκτήματα της σχολής είναι τα πολύ προσιτά δίδακτρα και η προώθηση των νέων μαγείρων επαγγελματιών στην αγορά εργασίας μέσα από διευρυμένο δίκτυο εργασίας.

Επιτυχημένοι Chef και πρώην μαθητές της Carierra Patras μας είπαν: 

 Αντρέας Έντβιν Ντούγια – Executive chef στο Olea All Suite Hotel (5 αστέρια), στην Ζάκυνθο: «Έχοντας γνωρίσει τα άτομα που στελεχώνουν, αλλά και τη δουλειά που γίνεται στο τμήμα γαστρονομίας του κέντρου ελευθέρων σπουδών Carierra  Πάτρας δεν θα μπορούσα παρά να συστήσω ανεπιφύλακτα τον όμιλο για να κάνει κάποιος στα πρώτα του βήματα στο χώρο της μαγειρικής τέχνης.»

Ζώης Κοντουδάκης – Α΄μάγειρας στο Annabelle hotel (5 αστέρια), στην  Κύπρο.« Έχοντας περάσει κι εγώ από το εργαστήρι ελευθέρων σπουδών Carierra Πάτρας γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους και καθηγητές οι οποίοι έχουν όλη την διάθεση και θέληση να σου μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα συνιστούσα τη σχολή με σιγουριά σε όποιον ενδιαφέρεται να σπουδάσει διότι σε προετοιμάζει κατάλληλα για τον επαγγελματικό χώρο και σε καθοδηγεί με αρχές.»

Ανδρέας Σταυρόπουλος – Β΄μάγειρας στο εστιατόριο «SamoSa The Asian Food» και στην μπυραρία «Beer Bar Q» στην Πάτρα: «Η φοίτησή μου στην Carierra Πάτρας μου άνοιξε νέους δρόμους στην επαγγελματική μου πορεία.»

Δημήτρης Κανελλόπουλος – Α’ μάγειρας στο Aressana Spa Hotel & Suites (4 αστέρια), στη Σαντορίνη: «Η σχολή ήταν αρκετά καλή έμαθα πράγματα, είδα πράγματα. Eίχα αξιόλογους καθηγητές και υπήρχε ένα όμορφο περιβάλλον και στην τάξη αλλά και στα εργαστήρια.»

Κανέλλα Παπαθανασοπούλου – Pastry Chef στο Mykonos Dove Beachfront Hotel (5 αστέρια) και στο ζαχαροπλαστείο Πορτατίφ στην Άρτα: «Διάλεξα την συγκεκριμένη σχολή σε σχέση με τις άλλες για τους καθηγητές και την δυνατότητα πρακτικής σε 5άστερα ξενοδοχεία. Υπήρξε άψογη συνεργασία και στήριξη, τόσο από την σχολή όσο και από τους εκπαιδευτικούς. Εκτός από την μαγειρική παρακολούθησα και άλλα προγράμματα. Αυτό που κρατάω από την Carierra Πάτρας εκτός από τις μαγειρικές γνώσεις, είναι  το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί σε συνδυασμό με την αγάπη των καθηγητών αλλά και της σχολής για την πορεία μας αλλά και για εμάς τους ίδιους.» 

Καθοριστικά πλεονεκτήματα της σχολής είναι η πολυεπίπεδη εκπαίδευση, σχεδόν ατομική λόγω των μικρών τμημάτων και τα αναπροσαρμοσμένα λόγω των εκτάκτων συνθηκών πολύ προσιτά δίδακτρα. Επιπλέον οφέλη αποτελούν η προώθηση των νέων αποφοίτων επαγγελματιών μαγείρων στην αγορά εργασίας μέσα από ένα άρτια διευρυμένο δίκτυο αναζήτησης εργασίας, που λειτουργεί στην σχολή καθώς και το γεγονός ότι τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν και απόφοιτοι Γυμνασίου.

Η γνώση του αντικειμένου, φιλτραρισμένη μέσα από τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις συνθήκες στο γαστριμαργικό τοπίο – πανελληνίως και διεθνώς- αποτελεί αδιαμφισβήτητη εγγύηση επιτυχίας του Κέντρου Ελευθέρων Σπουδών Carierra. 

Αν ονειρεύεστε να γίνετε επιτυχημένος Σεφ γρήγορα και έχοντας εκπαιδευτεί από τους καλύτερους του είδους, σπεύστε για εγγραφές τώρα!

 

Info

Carierra Patras – Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών – Κέντρο δια βίου μάθησης

Μαιζώνος 121, Πάτρα
τηλ: 2610622633
carierrapatras.gr
fb:carrierapatras

πηγή: https://www.thebest.gr/article/593277-oneireuesai-na-gineis-epituchimenos-sef-stin-carierra-gnosi-kai-epaggelmatiki-apokatastasi-einai-dedomena

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Carierra Πάτρας
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Κανακάρη 101Β, εντός στοάς
(κτίριο Χαλατσοπούλου) 2ος Όροφος
Πάτρα 26221
Τηλ: 2610-622633, Fax: 2610-622395
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
facebook    pinterest    youtube    youtube
iso