Κρύα Πιάτα Catering

Σπούδασε στην  σχολή CARIERRA Πάτρας,  που δημιουργεί για πάνω από 20 χρόνια επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης και της εστιατορικής, την παρασκευή Κρύων Πιάτων Catering , μέσα από ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα σπουδών και λάβε όλες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με την προετοιμασία ενός κρύου μπουφέ και τις αρμοδίότητες που πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας οψοφύλακας.(Οψοφύλακας: ο υπεύθυνος για την αποστέωση και τον τεμαχισμό των ωμών κρεάτων και ψαριών, της παρασκευής των βολ-ο-βαν, ρισόλ και πατέ, κρύων πιάτων και κρύων σαλτσών).

Μετά το τέλος του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.