Ετήσιο πρόγραμμα Pastry Chef (Ζαχαροπλαστική – Αρτοποιία)

Η τέχνη της ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας ασχολείται κατά κύριο λόγο με την δημιουργία γλυκών και αρτοσκευασμάτων καθώς και την κοστολόγηση των προϊόντων που παράγονται.

Το περιεχόμενο των σπουδών στο ετήσιο τμήμα Pastry Chef (Ζαχαροπλαστικη -Αρτοποιία) της CARIERRA Πάτρας, αναφέρεται σε θεωρητικές και εργαστηριακές γνώσεις σύμφωνα με τις οποίες ο σπουδαστής θα είναι ικανός να παρασκευάζει κάθε είδους γλυκών με την εκτέλεση παραδοσιακών, αλλά και μοντέρνων συνταγών που απαιτούνται από τον χώρο των εστιατορίων.

Επίσης ο σπουδαστής πρόκειται να εμπλουτίσει την ικανότητά του στην κριτική του γευστικού αλλά και του αισθητικού αποτελέσματος.

Η φοίτηση διαρκεί 2 εξάμηνα και με τη βεβαίωση σπουδών που σας δίδεται έχετε τη δυνατότητα να εργαστείτε σε Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής- Αρτοποιίας, Ξενοδοχειακές μονάδες, Εστιατόρια, Ζαχαροπλαστεία-αρτοποιεία, Εταιρείες πρώτων υλών, Βιομηχανίες τυποποιημένων προϊόντων ζαχαροπλαστικής, catering, Κρουαζιερόπλοια και στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.