Ετήσιο πρόγραμμα Food & Beverage Management (Διοίκηση Επισιτιστικών Μονάδων)

Food & Beverage Management είναι η επιστήμη η οποία δημιουργεί ικανά στελέχη κουζίνας τα οποία με τις γνώσεις και τις ικανότητές τους καταφέρνουν να διοικούν και να οργανώνουν τους υπαλλήλους ενός εστιατόριου ή μιας τουριστικής μονάδας. 

Σου αρέσει να  ηγείσαι σε μια κουζίνα, έχεις ικανότητες οργάνωσης; 

Σπούδασε στη σχολή CARIERRA Πάτρας,  Food & Beverage Management και μετέτρεψε τις οργανωτικές σου ικανότητες σε ένα προσοδοφόρο επάγγελμα.

Η φοίτηση διαρκεί δύο εξάμηνα, στα οποία θα διδαχτείς από διακεκριμένους επαγγελματίες τα μυστικά ενός καλού manager κουζίνας και μπαρ.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.