Κέντρο Διά Βίου Μάθησης με Άδεια Λειτουργίας από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας, ΦΕΚ 3172/22-6-22, Αρ.Πρωτ. 72774/Κ6/14-06-22

ΚΔΒΜ Carierra: Γνωρίστε επιτυχημένους απόφοιτους του τμήματος μαγειρικής – Η «Carierra» τους μετά τις σπουδές τους
12/10/2020

Απόφοιτοι του τμήματος μαγειρικής του ΚΔΒΜ Carierra σταδιοδρομούν στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας αλλά και σε διάσημες κουζίνες εστιατορίων !!!

Η επιλογή τους να σπουδάσουν αυτό που αγαπούν στο ΚΔΒΜ Carierra τους εξασφάλισε γνώσεις αλλά και εμπειρία προκειμένου να μπορέσουν διεκδικήσουν και να κατακτήσουν την θέση που τους αξίζει στον χώρο !

Απόφοιτοι που διαγράφουν ήδη την δική τους επιτυχημένη πορεία μιλούν στο flashstars.gr για την διδακτική τους εμπειρία αλλά και για τα όσα διδάχθηκαν στο ΚΔΒΜ Carierra !

 

Δημήτρης Κανελλόπουλος: Α’ μάγειρας στο Aressana Spa Hotel & Suites ****,
στην Σαντορίνη 

“Η σχολή ήταν αρκετά καλή έμαθα πράγματα, είδα πράγματα.Eίχα αξιόλογους καθηγητές και υπήρχε ένα όμορφο περιβάλλον και στην τάξη αλλά και στα εργαστήρια”

 

 

 

 

 

 

Κανέλλα Παπαθανασοπούλου : Pastry Chef στο Mykonos Dove Beachfront Hotel *****, και στο ζαχαροπλαστείο Πορτατίφ στην Άρτα.

“Διάλεξα την συγκεκριμένη σχολή σε σχέση με τις άλλες για τους καθηγητές και την δυνατότητα πρακτικής σε 5άστερα ξενοδοχεία .Υπήρξε άψογη συνεργασία και στήριξη, τόσο από την σχολή όσο και από τους εκπαιδευτικούς. Εκτός από την μαγειρική παρακολούθησα και άλλα προγράμματα.
Αυτό που κρατάω από την Carierra Πάτρας εκτός από τις μαγειρικές γνώσεις , είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί σε συνδυασμό με την αγάπη των καθηγητών αλλά και της σχολής για την πορεία μας αλλά και για εμάς τους ίδιους. ”

 

 

 

 

Παναγιώτης Ρουμελιώτης: Sous Chef στο Aldemar Olympian Village ***** και στο Aldemar Royal Olympian *****, στην Σκαφιδιά.

“Αισθάνομαι τυχερός που φοίτησα στη σχολή Carierra Πάτρας, και για όλα αυτά που με δίδαξαν και με προετοίμασαν σαν μάγειρα αλλά και σαν σωστό άνθρωπο. Έκανα την πρακτική μου στο Aldemar και βραβεύτηκα από την 1η χρονιά ως ο καλύτερος μαθητευόμενος και από τότε δουλεύω εκεί.”

 

 

 

 

Σταύρος Μίσκος: Head Pastry chef, chocolate & cake decorator στο ζαχαροπλαστείο Grande Milonas, στην Πάτρα.

“Είναι μια πολύ καλή σχολή με καταξιωμένους καθηγητές με εμπειρία χρόνων που σου μαθαίνουν τις σωστές αρχές για τον τομέα τις μαγειρικής. Ξεκινάς με σεβασμό,
βασικές αρχές, και καταλήγεις να είσαι ένας έτοιμος μάγειρας που μπορείς να σταθείς άξια δίπλα στους καλύτερους. ”

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανδρέας Σταυρόπουλος: Β΄μάγειρας στο εστιατόριο SamoSa The Asian Food και στην μπυραρία Beer Bar Q στην Πάτρα.

 

“Η φοίτησή μου στην Carierra Πάτρας μου άνοιξε νέους δρόμους στην επαγγελματική μου πορεία.”

 

 

 

 

 

 

Αντρέας Εντβιν Ντουγια: Executive chef στο Olea All Suite Hotel *****, στην Ζάκυνθο.

“Έχοντας γνωρίσει τα άτομα που στελεχώνουν, αλλά και τη δουλειά που γίνεται στο τμήμα γαστρονομίας του κέντρου ελευθέρων σπουδών Carierras Πάτρας δεν θα μπορούσα παρά να συστήσω ανεπιφύλακτα τον όμιλο για να κάνει κάποιος στα πρώτα του βήματα στο χώρο της μαγειρικής τέχνης.”

Ζώης Κοντουδάκης: Α΄μάγειρας στο Annabelle hotel *****, στην Κύπρο.

 “Έχοντας περάσει κι εγώ από το εργαστήρι ελευθέρων σπουδών Carriera Patras γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους και καθηγητές οι οποίοι έχουν όλη την διάθεση και θέληση να σου μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα συνιστούσα τη σχολή με σιγουριά σε όποιον ενδιαφέρεται να σπουδάσει διότι σε προετοιμάζει κατάλληλα για τον επαγγελματικό χώρο και σε καθοδηγεί με αρχές.”

 

 

 

 

 

 

 

Στην Carierra μπορείτε να παρακολουθήσετε ταχύρυθμα ή και ετήσια εκπαιδευτικά προγράμματα μαγειρικής, όλα Πιστοποιημένα από το βρετανικό φορέα απονομής τίτλων σπουδών Quality Endorsement Scheme του Βρετανικού φορέα Gatehouse Awards και της QualExperts. Η συγκεκριμένη σχολή μαγειρικής διαθέτει μικρά τμήματα και έχει προσωποκεντρική φιλοσοφία, για αυτό και κάθε σπουδαστής έχει στοχευμένη καθοδήγηση, σύμφωνα με τους στόχους ,τις δυνατότητες και τις ικανότητές του. Καθοριστικά πλεονεκτήματα της σχολής είναι τα πολύ προσιτά δίδακτρα και η προώθηση των νέων μαγείρων επαγγελματιών στην αγορά εργασίας μέσα από διευρυμένο δίκτυο εργασίας.

Στο Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών Carierra μπορείτε να παρακολουθήσετε ταχύρυθμα μαθήματα ζαχαροπλαστικήςταχύρυθμα μαγειρικήςετήσια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής !!!

Info
Carierra Patras –  Κέντρο δια βίου μάθησης
Κανακάρη 101Β (εντός στοάς),2ος όροφος, Πάτρα
τηλ: 2610622633
carierrapatras.gr
fb:carrierapatras

Πηγή: https://flashstars.gr/kentro-eleytheron-spoydon-carierra-gnoriste-epitychimenoys-apofoitoys-toy-tmimatos-mageirikis-i-carierra-toys-meta-tis-spoydes-toys-foto/?fbclid=IwAR0gv8SH6p9ym0L45XgdNhvO_kyeauvU_-F_gqvuTD5NN_puaNvcuJ8_GV8

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Carierra Πάτρας
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Κανακάρη 101Β, εντός στοάς
(κτίριο Χαλατσοπούλου) 2ος Όροφος
Πάτρα 26221
Τηλ: 2610-622633, Fax: 2610-622395
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
facebook    pinterest    youtube    youtube
iso