Κέντρο Διά Βίου Μάθησης με Άδεια Λειτουργίας από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας, ΦΕΚ 3172/22-6-22, Αρ.Πρωτ. 72774/Κ6/14-06-22

Νέα Επιδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης Ανέργων
11/11/2022

Η ΚΔΒΜ Carierra Πάτρας σας ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διαδικασία αιτήσεων υποψήφιων ανέργων, για συμμετοχή στην δράση  «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες».

Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή Προγραμμάτων Κατάρτισης οριζόντιων και εξειδικευμένων δεξιοτήτων καθώς και η πιστοποίηση τους. 

Αναμένεται να  ξεκινήσει σύντομα η επιλογή ειδικοτήτων κατάρτισης από τους ωφελούμενους.

Η συγκεκριμένη δράση απευθύνεται σε ανέργους ηλικίας 18 ετών και άνω, τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Η εκάστοτε πρόσκληση που θα δημοσιευτεί θα καθορίζει τις επιπλέον προϋποθέσεις συμμετοχής ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Να σημειωθεί ότι το ύψος του εκπαιδευτικού επιδόματος θα είναι έως 1000€, αναλόγως και τη διάρκεια του Προγράμματος. Επίσης η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας υποβολής της αίτησης.

Η Δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για περισσότερες λεπτομέρειες το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης   Carierra Πάτρας θα προβαίνει το επόμενο διάστημα σε ανακοινώσεις για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@carierrapatras.gr  ή στο τηλέφωνο 2610-622633.

Παρακαλούμε πολύ , στο πεδίο της αίτησης που ακολουθεί , αναγράψτε στο σχόλιο « Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Ανέργων»


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Carierra Πάτρας
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Κανακάρη 101Β, εντός στοάς
(κτίριο Χαλατσοπούλου) 2ος Όροφος
Πάτρα 26221
Τηλ: 2610-622633, Fax: 2610-622395
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
facebook    pinterest    youtube    youtube
iso